Entreprise Privat
Trænger hjemmet til fornyelse?

Vores professionelle stab af veluddannede malere gør Dansk Maler Entreprise i stand til at løse maleropgaver både udendørs og inde i boligen. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning om farvevalg, materialer og vedligeholdelse, da det sikrer,
at du får lige præcis den bolig du drømmer om.

Gennem valg af farver og tapeter er du med til at give dit hjem den stemning og personlighed, du ønsker. Derfor er materiale- og farvevalg en meget vigtig proces, og vi står altid til rådighed for sparring og inspiration omkring farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald.


Farver kan ændre fornemmelsen af plads og intimitet i et værelse. Mørke farver får et stort værelse til at virke mindre, mens lyse og neutrale farver får et lille værelse til at virke større. Før du skal vælge maling, er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge værelset til. Ønsker du en hyggelig atmosfære i køkkenet, eller skal du lave det perfekte teenage-værelse, fordi dit barn er blevet for stor til dukker eller lyseblåt? Måske har rummet mere end én funktion, og derfor skal farve- og materialevalg tilpasses herefter.

Facaden er husets ansigt udadtil

Facaden på dit hus fortjener at få den farve, som passer huset og dets beboere bedst. Men før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage farvekortet med udenfor. Ofte glemmer folk, når de vælger farvetil deres facade, at farven gerne skal passe til dit husets omgivelser. Du får det bedste resultat, når du
finder en farve, der f.eks. fremhæver og matcher den omkringliggende skov, mark eller nabobygningen.


Det er også altid en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få udvalgte farver at vælge imellem?  Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg ofte har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr.

Hvad enten det er facaden, garagen, køkkenet, stuen eller entréen, der trænger
til en kærlig hånd, så tag en snak med Dansk Malerentreprise, for vi løser altid opgaven med udgangspunkt i dine ønsker og tanker.
 Vi har mange års erfaring med meget forskellige maleropgaver, og er altid parat til at sætte kulør på dit hjem.