Entreprise erhverv
Malerarbejde af den bedste kvalitet og naturligvis til tiden!

Når det drejer sig om renoveringsopgaver eller nybyggeri, tilbyder Dansk Maler Entreprise en professionel og kompetent arbejdsindsats til konkurrencedygtige priser.

Vi har den nødvendige viden og erfaring til at arbejde på byggepladsen med gensidig respekt for de øvrige håndværkere, der også har et arbejde, der skal
være færdigt til tiden. Hensyn, respekt og effektivitet er nøglebegreber, når vi udfører malerarbejde på byggepladser.

Gennem årene har vi udført en lang række meget forskellige maleropgaver:

  • Boligselskaber – typisk ved fraflytterlejligheder
  • Grundejerforeninger
  • Offentlige bygninger
  • Generelle maleropgaver i kontorer og butikker
  • Renovering efter brand- eller vandskader
  • Forsikringsskader

Så hvad enten der er tale om en opfriskning af kontoret, butikslokalet eller den lokale skoles fritidsordning, leverer vi professionel rådgivning og malerarbejde
af håndværksmæssig kvalitet. 
Vi tilbyder professionel rådgivning om farvevalget,
og vi er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljen og grundighed er nøgleord.


Foregår malerarbejdet i en virksomhed, lægger vi i tæt samarbejde med virksomheden en arbejdsplan for malerarbejdet, så vores malere ikke griber forstyrrende ind i dagligdagen. Vi udfører vores arbejde professionelt og diskret, således at I fortsat kan udføre jeres!

Spar penge ved sprøjtemaling.

Ved større opgaver er sprøjtemaling en særdeles effektiv løsning, som giver et rigtig flot og ensartet resultat. Sprøjtemaling er meget tidsbesparende, når det bruges på større områder. Og når vi sparer tid på arbejdet, så kommer det naturligvis dig som kunde til gode.

Det kan ikke betale sig at sætte maskinen til, hvis det bare er et enkelt kontor eller værelse, der skal males. Er det derimod et helt hus eller måske en hal eller et større kontor der skal have et nyt udseende, så er sprøjtemaling den helt rigtige løsning. Det er effektivt, og giver en flot, ensartet overflade, der er fuldt på højde med ruller og pensler. Du får stadig et resultat i topkvalitet, men prisen er lavere, fordi vi bruger langt færre mandskabstimer på opgaven.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Hos Dansk Maler Entrepriser er vi meget fleksible, og tilbyder således både overslags- og fastpristilbud. Det mener vi, er den bedste måde at imødekomme dine ønsker og behov.